Blandat randat hundtäcke med ullgarner


Dubbla garner blir mer ett tjockare täcke, en hundkappa som håller mot väta, kyla, blåst och med ullgarner reglerar temperaturen under täcket. En vinterjacka som kan andas, är lätt att ta på och av, och sitter inte för hårt på kroppen blir ett plagg som hunden känner sig rörlig i.

Den här modellen kallas 'blandat randat' hundtäcke för vinterväder, och vill man kan man kombinera det med ett vanligt regntäcke om det är ett ordentligt ösväder. Man kan ha selen under eller över då det är selhål på ryggen. Har man flera selar med ringar på olika platser, som en vanlig på ryggen mellan skulderbladen, och en längre ner för drag, jogging, cykel, active..kan man stickar fler hål..

Tröjan, kappan, jackan, täcket, kan stickas med 'restgarner' men alltid med bra garner, minst 75% ull, som tillsammans ger olika och unika plagg. Den ena är inte den andra exakt likadan, det är kul.

Stickas från halsen och neråt på strumpstickor och ev rundsticka beroende på storlek, efter hundens egna mått, eller vanliga stl som XXS, XS, S, S+, M, M+ för en halv stl extra.. längder som 18, 20, 23, 25, 28, 30, 32, 35..

om ni vill beställa vintertäcke, kappa med dubbelt garn, randig eller enfärgad, eller egna önskemål, ta kontakt med mig vi FB där jag läser mina meddelande varje dag. Se länk högst upp i bloggen.

Kommentarer